سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

درخواست رژیم صهیونیستی از بایدن درباره ایران

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی از جو بایدن خواست سیاست های دونالد ترامپ را در برابر ایران ادامه بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۱۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 08
کد خبر: ۷۳۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه اسرائیل نشنال نیوز، الی کوهی وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی از جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا خواست که سیاست دولت فعلی این کشور درباره ایران را حفظ کند.

 

کوهن که با شبکه i24 news گفت و گو می کرد، گفت: هشت سال دوره باراک اوباما رئیس‌جمهور پیشین آمریکا به هیچ دستاورد سیاسی در منطقه نیانجامید. اما در مقایسه با آن، در دوره چهار ساله رئیس جمهور ترامپ، فعالیت قاطعانهای علیه ایران انجام شد.

 

او در این راستا ادامه داد: اگر می خواهید ثبات منطقه حفظ شود، اگر می خواهید معاهده های صلح پیش رفت بیشتری کنند، مهم است که این سیاست مقابل ایران ادامه یابد.

 

این وزیر صهیونیست با ادعاهایی علیه نقش ایران در منطقه و نام بردن کشورهایی از جمله لبنان، سوریه و یمن گفت: ایران هرجا می رود، مردم آنجا رنج می کشند./ ایسنا

 

ارسال نظر
آخرین اخبار